Service, håndværk og holdbare møbelløsninger

DKinventar ApS leverer danske kvalitetsmøbler til moderne læringsmiljøer i institutioner og skoler i hele Skandinavien. Vores afsæt er en klar kvalitetsfilosofi med kundernes behov som omdrejningspunkt – og med en pædagogisk profil i den måde, møblerne er tænkt og designet på.

Godt håndværk i dansk virksomhed
Her forener vi godt håndværk med konsekvent fokus på sikkerhed, kvalitet og holdbare løsninger, der gør en positiv forskel for vores kunder.

Gennemtestet kvalitet
For DKinventar ApS er det vigtigt at levere gennemtestet og holdbar kvalitet. Vi kender nemlig de påvirkninger, møblerne skal kunne matche i en travl hverdag med fart på i institutionen/skolen. Derfor er design og et elegant udtryk kun den ene side af sagen. Den anden er, at møblerne har en robust form, der kan holde til prinser og prinsessers udfoldelser.

Vi vil altid hjælpe
Som kunde hos DKinventar ApS er du sikker på en service og dialog, hvor der bliver fulgt op på tingene. Du kan nemt handle i vores webshop, men vil hjælper også rigtig gerne så hvis du har brug for professionel vejledning så kontakt os på mail eller tlf. 60179416.

Vores ambitioner

Vi har store ambitioner, når det gælder:

  • Høj kvalitet
  • Stor leveringssikkerhed, levering til aftalt tid
  • Fleksibilitet og valgmuligheder for vores kunder
  • Produkternes holdbarhed
  • Et bredt sortiment af multifunktionelle møbler

Vi glæder os til levere møbler til jer